Hvem er vi og hvad er paphuset.dk?

Vi er to venner fra skoletiden Benny Thaibert og Radek Busiuk

Vi er begge uddannet Eksportteknikkere fra samme årgang fra Niels Brock Copenhagen Business College. Siden har vi begge arbejdet med mange forskellige ting: diverse former for marketing, grafisk design, produktion, konsulentarbejde, outsourcing m.m.

Benny

Vi har forskellige kompetencer, som supplerer hinanden. Benny er den ”kreative troldmand”, som mestrer grafisk design og digitale medier til fingerspidserne. Han er så god til det, at han underviser andre i den slags, og har gjort det i over 10 år igennem sit konsulentfirma Bitmedia (Bitmedia.dk)

Radek er den praktiske ”produktmand”, som har arbejdet med international salg og produktion i Danmark og i udlandet.

I privatlivet er vi også begge forældre – Benny er far til en dreng og Radek til en pige.

En dag sad vi og talte sammen om løst og fast, om forskellige ideer og spændende produkter vi har set og hørt om. Den dag blev idéen om paphuset.dk født.

Radek

Vi har kreative børn, og vi synes begge, at der bliver brugt for meget plastik i legetøj i dag. Kreativt legetøj i pap er jo svaret, tænkte vi, og gik i gang med projektet. Det giver børnene mulighed for at bruge deres kreativitet uden brug af strøm, skærme og plastik. Derudover er det super miljøvenligt da pap er i sig selv er genbrugsprodukt, som kan genbruges igen og igen.

Vi har fundet en række spændende produkter, som vi gerne vil tilbyde danske børn og deres forældre. Vores webshop er placeret på Nørrebro i København.

Vi har testet vores produkter ved at stå i shopping centret Fields i København over en hel weekend. Formålet var at teste produkterne i praksis, og se hvad forældre og børn synes om produkterne og konceptet. Det har været en kæmpe succes, som bekræftede os i, at vi skulle gå videre med projektet.

Vi håber at du kan lide det du ser i vores Webshop. Vi er hele tiden på udkig efter nye og spændende produkter som vi kan tilføje til webshoppen. Du kan like vores Facebook side, så bliver du opdateret med muligheder og nye papsager og konkurrencer.

Golden-dk-bitmedia-copyright

Og husk – vi har vores helt egen og frivillig “pengene tilbage” ordning dvs. at hvis du mod forventning synes at vores produkter er noget bras, så får du simpelthen dine penge tilbage uden diskussion.

Nu, da du ved hvem vi er kan du bare shoppe løs 😉

Velkommen i Paphuset